Миколаївські патрульні оперативно супроводили в лікарню чоловіка, у якого стався серцевий напад

https://www.facebook.com/patrolpolice.gov.ua/videos/885697065549914

Днями на автодорозі Н-24 “Благовіщенське — Вознесенськ — Миколаїв”, біля міста Нова Одеса, до екіпажу патрульних по допомогу звернувся стурбований чоловік.
Він повідомив, що його брата, який перебуває у тяжкому стані з серцевим нападом, лікарі перевозитимуть з Вознесенська до Миколаєва, де йому нададуть кваліфіковану допомогу. Чоловік попросив інспекторів супроводити швидку, яка транспортуватиме брата, аби якнайшвидше доставити його до лікарні

Патрульні Володимир Клянін та Євгенія Духова негайно вирушили назустріч кареті швидкої допомоги. Біля села Троїцьке інспектори “перехопили” швидку, та, увімкнувши спецсигнали, супроводжували автомобіль до Миколаєва, де їх зустрів екіпаж у складі Андрія Шпака та Олександра Чорнія, які надалі провели швидку до лікарні.

Згодом брат чоловіка подякував патрульним у соцмережах: “Хочу висловити вдячність нашим поліцейським за те, що не залишились байдужими, а допомогли у той час, коли кожна хвилина могла стати вирішальною”.

Дякуємо поліцейським за своєчасну й оперативну допомогу.

Нагадуємо про необхідність надавати дорогу спецтранспорту, адже від цього залежить чиєсь життя. За цей вид правопорушення передбачена адміністративна відповідальність – штраф у сумі 510 гривень (ч.3, ст.122 КУпАП).