Луганський патрульний отримав чорний пояс з Шорінзі-рю Кенкокан карате-до і Косікі карате

Володимир Кранін служить у роті тактико-оперативного реагування в Луганській області. Нещодавно він досягнув мети, до якої наполегливо йшов більш як 10 років. Від президента Міжнародної федерації Шорінзі-рю Кенкокан карате-до і Косікі карате він отримав сертифікати та пояс, які підтверджують високий рівень володіння бойовими мистецтвами. Присвоїли пояс Володимиру ще у жовтні торік, але через карантин він зміг отримати його лише зараз.

“Таких поясів всього кілька десятків по всій Україні. Чорний пояс означає, що людина старанно вивчала карате багато років. Він вказує на того, хто зміг подолати перешкоди та труднощі, з якими стикаєшся, вивчаючи карате”, — поділився емоціями Володимир.

Свої знання поліцейський передає й колегам під час занять з вдосконалення фізичної підготовки. Адже, окрім високих досягнень у бойових мистецтвах, він є сертифікованим інструктором з особистої безпеки. Тактика ведення рукопашного бою, захист від нападу, затримання правопорушників — все це та багато іншого практикують поліцейські під час тренувань.

Вітаємо колегу з отриманням високої відзнаки та бажаємо підкорення нових вершин!