Патрульні Рубіжного надали домедичну допомогу чоловіку з ножовим пораненням та затримали імовірну нападницю

https://www.facebook.com/patrolpolicelg/videos/725215448034466/

Повідомлення про тілесні ушкодження отримали патрульні близько 1-ї години ночі. На підлозі квартири інспектори виявили 43-річного чоловіка з ножовим пораненням у спину. За його словами, поранила його знайома, яка знаходилась в іншій кімнаті. Відбулось це під час спільного вживання алкогольних напоїв.

Постраждалий періодично втрачав свідомість. Як з’ясувалось, поранення він отримав понад годину тому. До приїзду медиків патрульні здійснювали контроль рівня свідомості за шкалою A-V-P-U, не даючи чоловіку знепритомніти, після чого допомогли лікарям доставити постраждалого до карети швидкої.

Імовірну нападницю інспектори передали співробітникам слідчо-оперативної групи, які детально встановлюватимуть обставини події.

До відома. Шкала A-V-P-U допомагає визначити реакцію пацієнта, що вказує його рівень притомності. Це спрощений варіант Шкали коми Глазго. Реакція пацієнта оцінюється за чотирма пунктами: Alert – притомний; Voice – реагує на голос; Pain – реагує на біль; Unresponsive – пацієнт не показує реакції на голос або біль.