Щоб справити враження на дівчину, неповнолітній з ознаками сп’яніння викрав автомобіль: патрульні затримали хлопця

На спецлінію “102” надійшло повідомлення від громадянина про незаконне заволодіння транспортним засобом: на вулиці Сухомлинського з гаража зник його автомобіль Mercedes-Benz.

Орієнтування на вказаний автомобіль отримали всі екіпажі міста. Вже за кілька хвилин, на вулиці Довженка, патрульні виявили та зупинили авто, схоже за описом.

За кермом машини перебував 16-річний хлопець, в якого патрульні помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій в присутності матері погодився пройти тест на стан сп’яніння. Результат виявися позитивний – 1,01 проміле алкоголю в організмі. Молодий чоловік пояснив, що порушив закон аби справити враження на свою дівчину.

Поліцейські склали на водія адміністративні матеріали за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП та ч.2 ст 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин справи та повідомлено працівників ювенальної превенції.