У Лисичанську нетверезий чоловік викрав автомобіль та вчинив ДТП

Учора патрульні отримали повідомлення на службовий планшет, у якому йшлося про незаконне заволодіння транспортним засобом. Заявник пояснив, що маловідомий чоловік з яким він зустрівся поспілкуватись, викрав у нього автомобіль ВАЗ 2101, поки той вийшов з машини.

Всі вільні екіпажі направили на пошуки та через деякий час, патрульні виявили викрадений автомобіль на вулиці Червоній, на пляжі «Камінці». Громадянин, який викрав автомобіль, не впорався з керуванням та зачепив припаркований автомобіль ЗАЗ 110307. Внаслідок зіткнення ніхто не постраждав, однак, обидва автомобілі зазнали механічних ушкоджень.

Поспілкувавшись з порушником, патрульні виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. При свідках чоловік пройшов огляд за допомогою приладу «Драгер», результат позитивний — 0,51 проміле.

Відносно 44-річного громадянина патрульні склали адміністративні матеріали: за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування автомобілем у нетверезому стані), ст. 124 КУпАП (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) та ч. 2 ст. 126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким). Що до незаконного заволодіння автомобілем, всі обставини по справі встановлюватимуть слідчі.