На повній швидкості зламали паркан, врізалися у вантажівку та втекли: патрульні відшукали винуватців нічної ДТП у Маріуполі

На повній швидкості в паркан і ГАЗель

На повній швидкості зламали паркан, врізалися у вантажівку та втекли: патрульні відшукали винуватців нічної ДТПБлизько опівночі на лінію 102 зателефонував охоронець ринку на вулиці Писарєва та повідомив, що невстановлені особи на автомобілі BMW наїхали на ворота ринку, та припарковану ГАЗель, після чого зникли з місця ДТП.Під час патрулювання прилеглої території патрульні розшукали даний транспортний засіб з характерними пошкодженнями на вулиці Карасівській. Автомобіль був відчинений, натомість у ньому та поблизу нікого не було.В цей же час інший екіпаж помітив трьох чоловіків, яких одразу впізнали за прикметами з камер відеоспостереження. Виявилося, що троє знайомих вирішили покататися на автомобілі. Спочатку за кермо сів 36-річний містянин, але не впорався з керуванням та вчинив ДТП. Після цього за кермо сів його 24-річний товариш, та всі разом втекли з місця пригоди. Патрульні виявили у останнього ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердилося результатом Драгеру у 1,41 проміле. Водій отримав протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.Перший водій від огляду на стан сп’яніння відмовився, тому отримав протоколи за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) та ст.124 (Вчинення ДТП) КУпАП.

Опубліковано Патрульна Поліція Донецької області Четвер, 30 січня 2020 р.

Близько опівночі на лінію 102 зателефонував охоронець ринку на вулиці Писарєва та повідомив, що невстановлені особи на автомобілі BMW наїхали на ворота ринку, та припарковану ГАЗель, після чого зникли з місця ДТП.

Під час патрулювання прилеглої території патрульні розшукали даний транспортний засіб з характерними пошкодженнями на вулиці Карасівській. Автомобіль був відчинений, натомість у ньому та поблизу нікого не було.

В цей же час інший екіпаж помітив трьох чоловіків, яких одразу впізнали за прикметами з камер відеоспостереження. Виявилося, що троє знайомих вирішили покататися на автомобілі. Спочатку за кермо сів 36-річний містянин, але не впорався з керуванням та вчинив ДТП. Після цього за кермо сів його 24-річний товариш, та всі разом втекли з місця пригоди. Патрульні виявили у останнього ознаки алкогольного сп’яніння, що підтвердилося результатом Драгеру у 1,41 проміле. Водій отримав протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП.

Перший водій від огляду на стан сп’яніння відмовився, тому отримав протоколи за ч.1 ст.130 (Керування в стані сп’яніння) та ст.124 (Вчинення ДТП) КУпАП.