Чоловік, який чинив домашнє насильство, пропонував білоцерківським патрульним хабар за непритягнення до відповідальності

Учора, 27 січня, на початку 18-ї години патрульні отримали повідомлення про домашнє насилля на вулиці Польовій. Заявник повідомив, що його 33-річний син постійно вчиняє психологічне та фізичне насилля відносно нього та його дружини.

За декілька хвилин охоронці порядку прибули на місце події. Під час складання адміністративних матеріалів відносно порушника, останній, аби уникнути відповідальності пропонував патрульним неправомірну вигоду в розмірі 500 гривень.

Попередження про кримінальну відповідальність не подіяли, тож на місце викликали слідчо-оперативну групу Білоцерківського відділу поліції.

Відносно кривдника патрульні склали адміністративний протокол за вчинення правопорушення за статтею 173-2 (домашнє насильство)КУпАП.

Окрім того встановлено, що влітку минулого року цей громадянин притягувався до адміністративної відповідальності за домашнє насильство. Тепер чоловіку загрожує ще й кримінал за дачу неправомірної вигоди службовій особі.