Відбувся третій чемпіонат України з джиу-джитсу серед патрульних поліцейських

168 учасників з усіх управлінь патрульної поліції. Шалена напруга на татамі та неймовірна конкуренція у боротьбі за перше місце. Цього року змагання приймала Полтава.

Хто кращий? Хто більш підготовлений? Хто переможець?

Уже третій рік поспіль Чемпіонат України з джиу-джитсу серед патрульних поліцейських відкриває свої двері для всіх охочих патрульних. І з кожним роком кількість учасників зростає, адже все більше поліцейських обирають для себе цей вид спорту. Насамперед для того, щоб мати гарну фізичну підготовку, а набуті вміння застосовувати у своїй роботі під час затримання зловмисників, а також для захисту напарника та самозахисту.

Начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков (Євгеній Жуков) у привітальній промові побажав успіхів і витримки спортсменам та зазначив: “Щороку ми підвищуємо планку, все більше патрульних доєднуються до цих змагань. Кожен з учасників професійно займається й докладає максимум зусиль на тренуваннях, перш ніж зійтися в поєдинку з суперником. Тут зібралися потужні спортсмени. Нехай залізний характер і бажання бути кращими й розвиватися у цьому спорті допоможе кожному з вас сьогодні”.

153 чоловіків та 15 жінок показували наскільки майстерно вони володіють технікою цього бойового мистецтва, головний принцип якого — “піддатися, щоб перемогти”.

Учасників Чемпіонату оцінювали судді з Національної асоціації джиу-джитсу України. Оцінювання відбувалося за олімпійською системою — учасник вибуває зі змагань після першої поразки, що ще більше збільшувало напругу серед спортсменів.

Чоловіки змагалися у 6 вагових категоріях — до 62 кг, до 69 кг, до 77 кг, до 85 кг, до 94 кг та понад 94 кг. Жінки — у 2 вагових категоріях — до 57 кг та до 67 кг

Напружений і виснажливий змагальний день визначив переможців цього Чемпіонату.

Серед жінок призові місця посіли:

у ваговій категорії до 57 кг
1️⃣🥇місце — Возна Марина
2️⃣🥈місце — Головчак Олена
3️⃣🥉місце — Гнатюк Тетяна

у ваговій категорії до 67 кг
1️⃣🥇місце — Гринько Тетяна
2️⃣🥈місце — Мілокумова Ольга
3️⃣🥉місце — Ротар Олена

Серед чоловіків призові місця розподілилися так:

у ваговій категорії до 62 кг
1️⃣🥇місце — Хурсов Богдан
2️⃣🥈місце — Попович Руслан
3️⃣🥉місце — Видиш Владислав

у ваговій категорії до 69 кг
1️⃣🥇місце — Лісничук Андрій
2️⃣🥈місце — Жадан Віталій
3️⃣🥉місце — Люлька Дмитро

у ваговій категорії до 77 кг
1️⃣🥇місце — Фургалець Роман
2️⃣🥈місце — Гладич Вадим
3️⃣🥉місце — Нікоян Артур

у ваговій категорії до 85 кг
1️⃣🥇місце — Кащук Артем
2️⃣🥈місце — Кузьменко Євген
3️⃣🥉місце — Маковицький Ігор

у ваговій категорії до 94 кг
1️⃣🥇місце — Сірооченко Станіслав
2️⃣🥈місце — Карпо Василь
3️⃣🥉місце — Щербаков Тимофій

у ваговій категорії понад 94 кг
1️⃣🥇місце — Бабанський Сергій
2️⃣🥈місце — Михайлюк Юрій
3️⃣🥉місце — Демчик Максим

Загальнокомандні місця:
1️⃣🥇місце — Київ
2️⃣🥈місце — Полтавська область
3️⃣🥉місце — Чернівецька область

Також за результатами змагань буде сформована збірна патрульних поліцейських з джиу-джитсу, яка надалі виступатиме на змаганнях національного й міжнародного рівнів.

Вітаємо переможців! Дякуємо усім учасникам за ці неймовірні емоції. Було дійсно гаряче. Розвивайтеся, вдосконалюйтеся, ставайте прикладом для інших. До зустрічі через рік!