Чернівецькі патрульні затримали водія, який скоїв ДТП, намагався втекти з місця, та ще погрожував інспекторам пістолетом

Патрульний Всеволод Якимчук разом з дружиною Анастасією Косован, яка теж патрульна, але перебуває в декретній відпустці, поверталися додому на власному авто та помітили, як з вулиці Винниченка на вулицю Руську на великій швидкості рухається Mitsubishi. Однак водій не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та в’їхав в будівлю.

Поліцейський одразу зупинився та попрямував до чоловіка, який вже вийшов з автомобіля та хотів йти. Інспектор почав з ним розмовляти й помітив у водія ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейський попередив громадянина, щоб той залишався на місці, також повідомив, що він є працівником патрульної поліції. Чоловік не реагував на слова поліцейського, дістав з сумки предмет, схожий на зброю, та дослав патрон до патронника.

Патрульний не розгубився та застосував до чоловіка прийоми рукопашного бою, під час цього громадянин здійснив постріл у повітря. На допомогу патрульному підбігли небайдужі громадяни, один з них вибив з рук предмет схожий на зброю, та допоміг втихомирити чоловіка. Не розгубилася і дружина патрульного. Поліцейська викликала на допомогу екіпаж поліції та медиків, а також швидко принесла кайданки чоловіка для затримання громадянина.

Вже за лічені хвилини на місце пригоди прибув екіпаж патрульних та поліцейські роти поліції особливого призначення.

Також на місці події працювала слідчо-оперативна група.

Дякуємо за віддану службу та сумлінне ставлення до своїх обов’язків. Перебуваючи на вихідному дні, і навіть в декретній відпустці, поліцейські завжди готові прийти на допомогу.

Пишаємось нашими колегами та вдячні небайдужим громадянам за допомогу.

24/7 на варті правопорядку!