Полтавські патрульні затримали чоловіків, які, ймовірно, нанесли ножове поранення громадянину

Учора, близько 19-ї години, патрульні поліцейські отримали виклик про те, що на вулиці Маршала Бірюзова, в одному з тролейбусів, стався конфлікт між декількома громадянами. У ході цього конфлікту, один із чоловіків дістав ніж та наніс іншому поранення в ділянку живота. Патрульні вже через декілька хвилин були на місці події.

До охоронців порядку із зупиненого тролейбуса вибігли схвильовані люди, які повідомили, що, після скоєного, кривдник разом зі своїм товаришем вийшли із транспорту і побігли в сусідні двори. Очевидці детально описали поліцейським прикмети нападників. Екіпаж патрульних одразу кинувся на пошуки правопорушників, в той час, як ще один — залишився на місці події для надання домедичної допомоги постраждалому та спілкування зі свідками.

Під час відпрацювання прилеглої території, вже через 15 хвилин, на вулиці Соборності інспектори помітили двох чоловіків, які, побачивши службове авто, почали поводитися підозріло та різко змінили напрямок руху.

Патрульні осіб затримали, згодом очевидці події впізнали у них ймовірних зловмисників. Під час поверхневої перевірки в одного з затриманих виявили ніж. На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка надалі з’ясує всі обставини справи.