Відбувся запуск батальйону патрульної поліції у селі Чайки на Київщині

Сьогодні, 21 вересня, відбулося урочисте відкриття батальйону патрульної поліції у селі Чайки управління патрульної поліції Київської області.

Урочисті заходи проходили за участі першого заступника начальника Департаменту патрульної поліції Олексія Білошицького, начальника Головного управління Національної поліції у Київській області Дмитра Ценова та начальника управління патрульної поліції в Київській області Іллі Єнакієва.

Службу у новоствореному батальйоні нестимуть 119 патрульних. Вони вже склали присягу на вірність українському народові й готові забезпечувати публічну безпеку і порядок, протидіяти злочинності та допомагати тим, хто цього потребує.

Олексій Білошицький привітав усіх з цією урочистою подією й зауважив, що цей підрозділ максимально ефективно нестиме службу на автодорогах міжнародного значення — М-06 та М-07.

“Більшість особового складу, які працюватимуть у цьому батальйоні — це вже досвідчені поліцейські, увага яких буде сфокусована на специфіці патрулювання цієї місцевості. Батальйон патрульної поліції у селі Чайки — це такі самі поліцейські, як в інших містах. Ми реагуємо на усі повідомлення, усі виклики, де потрібна допомога поліцейських. Переконаний, що цей підрозділ буде ефективно виконувати службові обов`язки”, — розповів Олексій Білошицький.

Нагадуємо, що набір до патрульної поліції триває у всіх областях. Заповнюйте анкету на офіційному сайті http://anketa.patrol.police.gov.ua/ та ставайте частиною нашої команди.